Northug

1010

Suorituskykyiset Northug Performance Eyewear -multisport-lasit nyt myynnissä! Norjaisen huippusuunnittelija Bård Ekerin suunnittelmassa mallistossa on miettitty jokainen yksityiskohta. Petter Northug on itse antanut huippu-urheilijan näkemyksen lasien teknisistä vaatimuksista ja hän on vastannut myös käytännön  testauksesta ja palautteesta.
Lasit takaavat laajan ja esteettömän näkökentän lajista riippumatta. Sinä voit keskittyä itse suoritukseen. Minimaalinen paino, säädettävät sangat sekä nenätyyny takaavat täydellisen istuvuuden ja mukavuuden. Tyylikäs ja älykäs muotoilu yhdistettynä hyvään ilmanvaihtoon mahdollistavat täydellisen suojan sekä näkyvyyden säästä, tuulesta, heijastuksista ja valaistuksesta riippumatta.

Gold

Northug Performance Gold -sarja on suunniteltu kovatehoisiin suorituksiin. Gold -sarjan lasien mukana tullee kolme eri linssiä: REVO UV400 (High), the UV400-lens (Regular) ja Photochromatic-linssit  (High). Tuotteiden mukana tulee myös linssien ala- ja yläpuolelle irrotettavat kehykset, jotka tarjoavat äärimmäisissä olosuhteissa. Irtokehykset sisältyvät vain Gold-sarjan tuotteisiin. Kullanväriset kehykset ovat tarjolla vain Gold-sarjassa.

Silver

Northug Performance Silver -sarjan lasien mukana tulee kahdet eri linssit: REVO UV400 (High) ja UV400-linssit (Regular), jotka tarjoavat erinomaisen suojan kovissa olosuhteissa kovatehoisissa suorituksissa. Silver-sarjan tuotteet on kustomoitavissa erilaisiin valaistusolosuhteisiin.

Classic

Northug Performance Classic -sarjan lasien mukana saat kahdet UV400-linssit. Sarjan laseissa on samat avainominaisuudet kuin Gold- ja Silver-sarjan laseissa. Lasit tarjoavat suojan kaikkeen mihin urheilulaseja tarvitset. Laadukkaat Classic-sarjan lasit ovat päivitettävissä ovat päivitettävissä ylöspäin teknisemmillä linsseillä.

Näytetään kaikki 2 tulosta