Vauhti – LF Race luistovoiteet

29,9049,90

Vauhti LF luistovoiteet

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Tuoteosastot:
, ,
Avainsanat tuotteelle , , , , Tuotemerkki:

Kuvaus

Vauhdin LF Race sarja on suunniteltu erityisesti aktiivikuntoilijoille ja kilpahiihtäjille harjoituslenkeille. Fluoratut tuotteet soveltuvat kaikille lumilaaduille ja sääolosuhteisiin. Tuotteiden koostumus vastaa Vauhdin edellisiä LF RACE-vahoja LF RACE MID vahaa lukuun ottamatta.

LF Race WET

Pakkauskoko: 90/180
Kelialue: +10/-1°C

Vastaa kovuudeltaan ja vahakoostumukseltaan HF WET vahaa. Tuotteen käyttöalue yltää nyt uudella lumella noin -3 asteeseen ja vanhalla lumella aina -5 asteeseen saakka ja on hyvä valinta aurinkoisella kevätkelillä lumen kosteuden vaihdellessa märästä kuivaan.

LF Race MID

Pakkauskoko: 90/180
Kelialue: 0/-5°C

Erikoistuote kostealle uudelle tai hienorakeiselle lumelle, jonka uusi vahakoostumus vastaa HF MID vahaa.

LF Race COLD

Pakkauskoko: 90/180
Kelialue: +10/-1°C

Pakkaskelien luistovoide, jonka erinomainen pohjassa pysyvyys ja laaja toiminta-alue ovat tehneet siitä erittäin suositun fluoripulvereiden alusvoiteen.

LF Race POLAR

Pakkauskoko: 90/180
Kelialue: -1/-25°C

LF RACE POLAR on kireiden pakkaskelien luistopala. Erinomainen fluoripulvereiden ja pinnoitteiden alusvoide kireillä pakkaskeleillä yli 75% kosteuksilla. Yksistään käytettynä parhaimmillaan kuivalla lumella silloin, kun lumi on narisevaa. Käytetään vesikeleillä likaisissa olosuhteissa, kun pulvereiden alla tarvitaan erittäin kovaa alusvoitelua.

LF Race GRAPHITE

Pakkauskoko: 90/180
Kelialue: -1/-25°C

Erityisesti kuivien ja kireiden pakkaskelien luistovoide. Vihreän luistopalan voidemassa on tässä voiteessa kovetettu vielä grafiitilla, joka vaikuttaa positiivisesti voiteen toimintaan matalissa lämpötiloissa ja ilmankosteuksissa. Voide muodostaa erittäin tiiviin ja kiiltävän voidepinnan ja suosittelemmekin viimeistelevää harjausta tehtäväksi aina messinkiharjalla.

LF Race ALL TEMP

Pakkauskoko: 90/180
Kelialue: all temp

Kova ja erittäin rasvainen vaha, joka imeytyy hyvin pohjamateriaaliin. LF RACE ALL TEMP on erinomainen leutojen pakkaskelien yleisluistovoide kaikille lumilaaduille, kilpahiihtäjien voide suksitesteihin ja harjoituslenkille. Soveltuu uusien, kivihiottujen tai perushuollettavien suksien pohjustukseen, muodostaa 1-2 käsittelykerralla ”rasvaisen” ja kiiltävän pinnan.

Lisätiedot

Paino 0.300 kg
Vauhti LF voiteet

WET 90g, MID 90g, COLD 90g, POLAR 90g, ALL TEMP 90g, GRAPHITE 90g, COLD 180g, POLAR 180g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.