Ale!

Ulvang Rav 100% – miesten merinovillaiset kerrastonhousut

69,90 49,90

Miesten merinovillaiset pitkälahkeiset alushousut optimaalisella kosteuden siirrolla ovat äärimmäisen mukavat ja soveltuvat loistavasti kaikkeen ulkoliikuntaan.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 67331-11700 Osastot: , , , , , , , , Avainsanat tuotteelle , , Tuotemerkki:

Kuvaus

Ulvang Rav 100% ovat nimensä mukaisesti valmistettu 100% merinovillasta. Housut sopivat hyvin kaikenlaisiin aktiviteetteihin ja urheiluun. Merinovilla siirtää tehokkaasti kosteutta iholta jolloin kylmä ei pääse yllättämään niin helposti jos liikkuessa seisahtuu hetkeksi. Kankaaseen kudotut vertikaaliset urat muodostavat tehokkaan eristeen lämmittämällä uriin jäävän ilman ja pitämällä sen lämpimänä.

Ominaisuudet:
– 100% merinovillaa
– Matalat “flat”-saumat
– Konepesu villaohjelmalla 40°C

Ulvangin merinovillatuotteista:

  • Merinovilla säätelee lämpöä normaalin villan tavoin. Se sitoo ilmaa erinomaisesti toimien tehokkaasti lämpöä eristävänä kerroksena ja vastavuoroisesti pitää ihon viileämpänä lämpimissä olosuhteissa. Lisäksi se sitoo tehokkaasti kosteutta ja siksi merinovillan suosio etenkin urheilualusasuissa on kasvanut räjähdysmaisesti.
  • Merinovilla voidaan jakaa eri karkeusluokkiin kuidun halkaisijan (micron -arvo) mukaan (vahva 23-24,5 µm, medium 19,6-22,9 µm, hieno 18,6-19,5) Mitä hienompaa merinovillakuitu on, sitä vähemmän se ärsyttää ihoa. Norjalainen Ulvang käyttää vaatteissaan hienoa merinovillaa.
  • Bakteerit eivät viihdy luonnonmateriaaleissa, siksi merinovillatekstiilit eivät ala ”tuoksumaan” niin nopeasti kuin useimmat keinokuiduista valmistetut tekstiilit.
  • Merinovillavaatteiden pesemisessä kannattaa noudattaa tarkasti tuotteen pesuohjeita ja käyttää villalle suunniteltuja pesuaineita (esim. Toko Eco Wool Wash), jotka sisältävät samoja luonnonmukaisia rasvoja ja proteiineja kuin luonnonkuitu itse. Oikein tuulettamalla ja pesemällä tuotteet kestävät käytössä pidempään ja säilyttävät arvonsa
  • Ulvangin käyttämä merinovilla on 100% mulesing-vapaata ja pääosin peräisin espanjalaisilta lammastiloilta, jolloin kunkin tuotteen sisältämä merinovilla on jäljitettävissä tilaan, jolla villa on tuotettu. Tällä sosiaaliseen vastuuseen tähtäävällä toiminnalla turvataan paitsi lampaiden hyvinvointi, myös varmistetaan merinovillakuidun ja valmiin tuotteen laatu sekä kaikkien tuotantoon osallistuvien ihmisten asiallinen kohtelu.

Lisätiedot

Paino 0.3 kg
Miesten Koko

XL, L, M, S

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.