-10%

Triathlonkypärä, Catlike Rapid Tri, mustasininen

299,00 269,00

Catliken triathlonkypärä

Poista
tuotetunnus (SKU) 0132001 Tuoteosastot:
, , , , , , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , Tuotemerkki:

Kuvaus

Catlike Rapid Tri – erityisesti triathloniin suunniteltu pyöräilykypärä. Kypärän mukana toimitetaan kova säilytyslaatikko, sekä kaksi visiiriä; kirkas ja sininen (tuotekuvassa esillä sininen).

Ominaisuudet:

EPS+PPE
EPS on 100% kierrätettävissä olevaa materiaalia joka on erittäin kevyttä ja kestävää sekä hyvin eristävää. PPE  on joustavaa muovi vaahtoa joka kestää ja eristää mahdolliset päähän kohdistuvat iskut tehokkaasti.

MPS( Multi Position System) eVo 4 tarjoaa 4 säätövaihtoehtoa yhdellä yksittäisellä kiinnitysjärjestelmällä. Innovatiivinen MPS-säätöjärjestelmä mahdollistaa kypärän istuvuuden optimoinnin 4 pisteen säätöjärjestelmän ansiosta, joka on suunniteltu sopeutumaan mihin tahansa pään kokoon.

TRI VENTILATION -ilmanvaihto
Pää on kehon lämpöanturi. Lämmönsääntelyn tärkeyttä ei voi yli korostaa, koska liiallinen lämpö voi aiheuttaa ennen aikaista väsymistä ja nestehukan oireita.RAPID TRI triathlon-kypärässä on kolme strategisesti sijoiteluta ilmanvaihtokanavaa jotka takaavat hyvän viilennyksen ilman kompromisseja aerodynaamisuudessa. Ilmakanavat päästävät yhdessä kypärän sisäisten ilmakanavien kanssa ilman virtaamaan jatkuvasti kypärän sisällä.

THERMY-TEX
Thermy- Tex on kestävää antibakteerista materiaalia josta Rapid Tri kypärän sisäpehmukkeet on valmistettu. Se estää hajujen synnyn pään hiotessa ja imee hien nopeasti pois iholta. Pehmikkeet voi myös irroittaa kypärästä pesua varten.

KOKOSUOSITUS:
SM 52-54cm 420gr
MD 54-59cm 440gr
LG 59-61cm 480gr

Lisätiedot

Paino 0.300 kg
Kypärän koko

LG, MD, SM

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.