Ale!

Swix HF Liquid luistovoiteet

99,90 67,90

Swixin uudet nestemäiset HF-luistovoiteet eri kelialueille. Swix HF Liquid -voiteet on valmistettu Swixin kehittämällä ympäristö- ja käyttäjäystävällisemmällä Future Cera -fluoriteknologialla. Kulutuskestävää, kilpailukykyistä ja luotettavaa voitelua helposti.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , Tuotemerkki:

Kuvaus

Voitele helposti, säästä aikaa ja nauti kulutuskestävästä huippuluistosta. Luisto täysin vertailukelpoinen ja joissain olosuhteissa parempi kuin perinteisillä HF -parafiinivoiteilla. High Performance Liquid -nestemäisiä luistovoiteita voit käyttää sellaisenaan tai pohjana SWIX -pulvereille ja pinnoitteille. Tuoteperheen kehitystyöstä ja testaamisesta on vastannut SWIX World Cup Racing Service ja testitulokset ovat olleet vaikuttavia.

HF06XL-120 / HF06XL LIQUID BLUE 125 ml.
Ilman lämpötila -4°C … -12°C
Nestemäinen sprayvoide, jota voidaan käyttää sellaisenaan tai Cera F -pulvereiden ja pinnoitteiden alla. Suunniteltu kylmiin olosuhteisiin, aina -12°C saakka. Tätä kylmemmällä perinteiset parafiinipohjaiset voiteet toimivat yleensä nestemäisiä paremmin. HF06XL on monipuolinen voide kaikille lumityypeille, ollen parhaimmillaan ilmankosteuden ollessa korkea.

HF07XL-120 / HF07XL LIQUID VIOLET 125 ml.
Ilman lämpötila -2°C … -7°C
Nestemäinen sprayvoide, jota voidaan käyttää sellaisenaan tai Cera F -pulvereiden ja pinnoitteiden alla. Paras luisto saavutetaan ”normaaleissa” talviolosuhteissa lämpötilan ollessa hieman nollan alapuolella. Todella monipuolinen voide, joka toimii kaikilla lumityypeillä, eikä ole herkkä ilmankosteuden muutoksille. Varma ratkaisu, joka ei petä annetulla lämpötilaskaalalla.

HF08XL-120 / HF08XL LIQUID RED 125 ml.
Ilman lämpötila: -4°C … +4°C
Nestemäinen sprayvoide, jota voidaan käyttää sellaisenaan tai Cera F -pulvereiden ja pinnoitteiden alla. Äärimmäisen monipuolinen luistovoide kelin pyöriessä nollan tuntumassa. Tästä voiteesta olemme saaneet ylistävää palautetta maajoukkueilta ja muilta sitä testanneilta. Toimii vanhalla lumella pikkupakkasella, uudella lumella lämpötilan ollessa nollan yläpuolella ja kaikissa lumityypeissä näiden kahden väliltä. tämä voide on oltava voidepakissa, sillä tällaisia kelejä kohtaamme usein!

HF10XL-120 / HF10XL LIQUID YELLOW 125 ml.
Ilman lämpötila: +2°C … +10°C
Nestemäinen sprayvoide, jota voidaan käyttää sellaisenaan tai Cera F -pulvereiden ja pinnoitteiden alla. Erittäin märkiin olosuhteisiin, kun lumen rakenne on muuttunut (sulanut / jäätynyt). Ihanteellinen kevätkeleillä, kun lumessa on paljon epäpuhtauksia. Nestemäinen sprayvoide kerää likaa huomattavasti vähemmän kuin saman kelialueen parafiinipohjainen voide. Erinomainen valinta likaisen lumen vesikelille. Ilman pelkoa epäonnistumisesta

Liquid -voiteiden käyttö

Saadaksesi parhaan hyödyn nestemäisistä luistovoiteista ja pitääksesi pohjamateriaalin kunnossa, tulee pohja kuumavoidella säännöllisesti, vähintään kivihionnan yhteydessä ja uusia suksia hankkiessasi.

  1. Ravista pulloa ja suihkuta nopealla vedolla tasainen kerros nestettä liukupinnoille kärjestä kantaan pitäen pulloa n. 5 cm etäisyydellä suksen pohjasta
  2. Anna nesteen kuivua vähintään 15 minuuttia (Huom! voitelulämpötila >10C)
  3. Harjaa kunnolla sinisellä nylonharjalla (T0160) tai rotoharjalla (T0017W / T0015DB)
  4. Suksi on valmis hiihdettäväksi tai pinnoitettavaksi Cera F -pinnoitteilla.

Kylmissä olosuhteissa suosittelemme pohjavoitelua kovilla parafiineilla ennen nestevoitelua. CH4X, LF4X, HF4X, HF4BWX, CH5X, LF5X, HF5X and HF5BWX ovat hyviä vaihtoehtoja tähän tarkoitukseen

Lisätiedot

Paino 0.300 kg
Swix HF Liquid

HF10XL Yellow 125ml, HF07XL Violet 125ml, HF08XL Red 125ml, HF06XL Blue 125ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.