Ale!

Swix CH Liquid luistovoiteet

24,00 16,90

Swix on tuonut markkinoille uuden Swix CH Liquid -voiteen, joka pohjautuu uusimpaan Swix CH -teknologiaan ja 100% uusiin nestemäisiin raaka-aineisiin.  Useissa olosuhteissa uusi CH Liquid on ollut liukkaampi kuin vastaava LF -parafiini. Jopa Swixin kevään viimeisissä vesikelin testeissä Holmenkollenilla CH10XL Liquid todettiin liukkaammaksi ja kulutuskestävämmmäksi kuin perinteinen matalafluorinen LF10X-vaha!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , Tuotemerkki:

Kuvaus

CH8 Liquid Wax 125ml
Ilman lämpötila: 4°C  / -4°C

CH7 Liquid Wax 125ml
Ilman lämpötila: -2°C / -7°C

CH6 Liquid Wax 125ml
Ilman lämpötila: -4°C  / -12°C 

Swix CH Liquid -voiteet ovat helppoja ja nopeita käyttää:

1. Ravista pulloa ja suihkuta nopealla vedolla todella ohut kerros voidetta suksen liukupinnoille
2. Anna kuivua vähintään 15 minuuttia
3. Harjaa sinisellä viimeistelyharjalla ja suksi on valmis

Swix CH Liquid -nestevoiteet sopivat niin harrastajille, aktiivikuntoilijoille kuin juniorikisahiihtäjillekin. Nestevoiteiden kulutuskestävyyttä voi parantaa ja pitää suksen pohjan paremmassa kunnossa kuumavoitelemalla suksesi säännöllisesti CH6X -parafiinilla. Mikäli sinulla ei ole kuumavoiteluun tarvittavia välineitä, voit tarvittaessa kääntyä paikallisen, osaavan suksihuollon puoleen.

Junioreiden kisakäytössä suosittelemme alusvoiteluksi keliin nähden pykälän kovempaa parafiinia. Tällä tavoin kovetat suksen pohjaa, jolloin niin kulutuskestävyys kuin lianhylkivyyskin paranee.

CH Liquid -voiteilla voitelet myös edullisesti, yhden voitelun hinnaksi tulee vain noin euro!

Spraypakkauksessa ei ole käytetty ponnekaasuja vaan ponneaineena toimii paineistettu ilma. Tämä yhdessä BOV -venttiilin kanssa muodostaa tasaisen, ohuen sumun, joka tunkeutuu syvälle suksen pohjan mikrokuvioon. BOV -pakkauksen ansiosta sumu pysyy tasaisena aina viimeiseen suihkaukseen saakka ja koko sisältö tulee käytettyä. Sprayn ansiosta et missään vaiheessa kosketa suksen pohjaa, jolloin se pysyy puhtaampana.

Lisätiedot

Paino 0.300 kg
Swix CH Liquid

CH8 Liquid Wax 125ml, CH7 Liquid Wax 125ml, CH6 Liquid Wax 125ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.