Ale!

Skigo fluoripulverit

99,90

Skigon maailmancupissakin hyviksi todetut kulutuskestävät fluoripulverit kilpailuihn ja pitkan matkan hiihtoihin.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Tuotemerkki:

Kuvaus

CM 17 :
Uutuus! SKIGOn uusi CM17 LDQ LIMITED EDITION
CM 17 on maailmancupissa hyväksi testattu. Laajalla kelialueella toimiva erittäin kulutuskestävä pulveri. Pulverin alle suositellaan LF- tai HF-grafiittia ja kelialueen mukaista HF-parafiinia parhaan lopputuloksen saamiseksi.

 • Lumityyppi: Kaikki
 • Lämpötila:  +5 … -8ºC
 • Erittäin kulutuskestävä.
 • LDQ = Long Distance Quality

 C 22 on Skigon fluoripulverisarjasta lämpöisimmille keleille sopiva. Se toimii kaikilla lumityypeillä. Alusvoiteluksi suositellaan Skigon kulutuskestävää LF-grafiittia ja kelialueen mukaista HF-vahaa. Skigon fluoripulvereita käyttävät useimmat maajoukkueet ja ammatilaistallit. Skigon fluoripulverit ovat suosittuja pitkillä matkoilla kulutuskestävyytensä ansiosta.

 • Lumityyppi
  Kaikki
 • Lämpötila ºC
  +22 … +1

C 105 :
SKIGO C105 on pulveri uudellle ja hienorakenteiselle lumelle. Alusvoiteluksi suositellaan Skigon kulutuskestävää LF-grafiittia ja kelialueen mukaista HF-vahaa. Skigon fluoripulvereita käyttävät useimmat maajoukkueet ja ammatilaistallit. Skigon fluoripulverit ovat suosittuja pitkillä matkoilla kulutuskestävyytensä ansiosta.

 • Lumityyppi
  Hienorakenteinen, uusi lumi
 • Lämpötila ºC
  +1 … -15

C 110 :
SKIGOs C105 Fluorpulver är ett riktigt kallpulver för kärva fören. Glöm inte att lägga SKIGOs HF Grafit i botten innan HF glidparafin och sedan Pulvret för dagen. SKIGOs Fluorpulver används flitigt av landslag och världselit världen över. SKIGOs Fluorpulver är också en riktig favorit hos långloppsåkarna då den är mycket slitstark och håller länge.

Snötyp
Alla

Temp ºC
-10 till -20

 

N21: 

Luotettava yleispulveri.
Lämpötila ºC

-6 …. +10

Lisätiedot

Skigo pulverit

CM17 30g, C22 30g, C105 30g, C110 30g, N21 30g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.