-29%

Kirja: Sagan Iskee

27,90 19,90

Pyöräilylegenda Peter Saganin suomenkielinen elämäkerta. 300 sivua + kuvaliite.

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Sagan iskee!

Slovakialainen pyöräilija Peter Sagan on kolminkertainen kansainvälisen pyöräilyliiton UCI:n miesten maantiepyöräilyn maailmanmestari ja liittyy näin Eddy Merckxin ja Alfredo Bindan kaltaisten lajin suuruuksien joukkoon. Hän on myös voittanut Tour de Francen vihreän paidan kuudesti ja yli sata ammattilaisturneen kilpailua, muun muassa Paris-Roubaix´n vuonna 2018. Hänet nimettiin vuoden 2016 pyöräilijäksi, ja hän voitti Vélo d´Orin samana vuonna. Hänen tallinsa on saksalaistalli BORA – hansgrohe.

”Jos kilpailun startissa on mukana sata ajajaa, kilpailun jälkeen on kerrottavana sata tarinaa. Tarinani kertoo UCI:n sateenkaaripaidan pitämisestä kolme vuotta putkeen. Sellaisen tarinan voit kuulla vain minulta.”

Peter Sagan teki vuosien 2015–2017 aikana mahdottomalta näyttäneen suorituksen: Hän voitti Kansainvälisen pyöräilyliiton maailmanmestaruuden kolme kertaa peräkkäin ja takasi itselleen paikan historian kirjoissa yhtenä kaikkien aikojen loistavimpana pyöräilijänä. Hän on myös voittanut Tour de Francen vihreän paidan kuudesti ja yli sata ammattilaiskilpailua, muun muassa Paris-Roubaix´n vuonna 2018. Hänet nimettiin vuoden 2016 pyöräilijäksi, ja hän voitti Vélo d´Orin samana vuonna. Hänen tallinsa on saksalainen BORA – hansgrohe.

Mutta Peter ei ainoastaan voita. Hän viihdyttää. Jokainen satulassa vietetty hetki antaa hänelle mahdollisuuden ilmentää persoonallisuuttaan Mont Ventoux´n rinteiden ilman käsiä keulimisesta lehdis tötilaisuuksien äänekkäitä vaatimuksia esittävien lehtimiesten kiusaamiseen. Peter huokuu intohimoa lajiaan kohtaan ja herttaista halua tuoda hymy faniensa kasvoille.

Mikä motivoi tätä Tourminatoriksi kutsuttua miestä? Mikä on hänen lähestymistapansa loppukiriin? Miten hän suhtautuu pääjoukon muihin ajajiin? Horjumattomalla rehellisyydellä ja luontaisella huumorilla. Saganin omaelämäkerta esittelee miehen, joka on tuonut valon ammattilaispyöräilyyn.

 

Lisätiedot

Paino 0.3 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.