Rex Racing Service, HF Spray -luistovahat

37,90

Rex Racing Service Line koostuu maailmancupin kisakäytössä menestyneistä tuotekehitysohjelman kisavoiteista, jotka on testattu yhteistyössä maajoukkueiden kanssa. Osa näistä voiteista tulee myös normaaliin tuotantoon tulevina kausina, mutta kysynnästä johtuen julkaisemme niitä rajoitetusti.

Racing Service Line on Rexin tuotekehitystiimin tapa tuoda viimeisimmät voide-innovaatiot aktiivihiihtäjien ulottuville mahdollisimman pian. Aiemmin tämän sarjan voiteet ovat olleet tarjolla vain maajoukkueille ja tallihiihtäjille.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle Tuotemerkki:

Kuvaus

Rexin parhaat HF-sarjan luistovahat nyt nestemäisessä muodossa. Vaharesepti on 100% sama – vain levitystapa on erilainen.

Edistysaskeleet tuotekehityksessä sekä liuotinteknologiassa ovat mahdollistaneet uudet nestemäiset versiot Rexin HF-sarjan luistovahoista,ilman kompromisseja. Maailmancup-tason korkeafluorinen luistovaha ei ole koskaan ollut näin helppo levittää.

  • Maajoukkueen kanssa yhteistyössä kehitetyt luistovahat nyt nestemäisinä versioina.
  • Nyt voit levittää aitoa Rex HF:ää ilman voitelurautaa ja siklaamista! Nopeampaa kilpavoitelua ilman käryä ja siklausjätettä.
  • Kulutuskestävyys hyvä, koska vaharesepti on täysin sama kuin kuumavoideltavassa versiossa.
  • Yhdellä HF Sprayllä voitelet jopa enemmän kuin yhdellä pakkauksella kuumavoideltavaa HF-vahaa.
  • Luistotesteissä sprayversio on ollut kuumavoideltaa vahaa nopeampi. ( 30 km kestävyystesti, spray oli nopeampi koko testin ajan)

HF21G Spray +2…-12°C

Uusi lumi. Uudelle lumelle tarkoitettu ja tarkoin optimoidun määrän grafiittia sisältävä HF21 G täydentää Rexin korkeafluoristen parkkujen sarjan. Voiteen kovuus asettuu HF11 keltaisen ja HF21 sinisen väliin.

HF11 Spray +2…-2°C

Uusi ja vanha lumi. HF -sarjan pehmein vaha nyt myös nestemäisenä sprayversiona. Perinteisiin vesikelin HF-vahoihin verrattuna HF11 on kuitenkin suhteellisen kova sekä “kuiva” vaha. Helposti työstettävä ja erittäin likaa hylkivä.

HF 21 Spray -2…-8°C

Kaikki lumityypit. Sinisen parkun kelialueelle kehitetty HF21 on Rexin kaikkien aikojen liukkain vaha! Uusi nestemäinen sprayversio tekee sen levittämisestä vielä nopeampaa ja helpompaa. Kehitetty erityisesti pulvereiden alusvoiteeksi, mutta toimii erinomaisesti myös ilman pinnotteita.

 

Lisätiedot

Paino 0.3 kg
Rex HF-spray

HF21G Spray +2…-12°C, HF11 Spray +2…-2°C, HF 21 Spray -2…-8°C

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.