Ale!

Rex – G-sarjan nestemäiset luistovahat

34,90 28,90

Rexin parasta vahateknologiaa ilman fluoriyhdisteitä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle Tuotemerkki:

Kuvaus

Matalan kosteuden pakkaskelillä tai tykkilumella G-sarja tarjoaa jopa HF:n tasoisen suorituskyvyn ja kulutuskestävyyden. Huippuvahat vauhdikkaisiin treeneihin sekä kilpakäyttöön. Täyttää myös Norjan Hiihtoliiton juniorikilpahiihdolle asettaman fluorittomuuden vaatimuksen. Markkinoiden vahapitoisin nesteluisto, joka ei vaadi tuekseen kuumavoitelua. Täyttää pohjamateriaalin epätasaisuudet, kunnostaa ja hoitaa suksen pohjaa. Koskaan aiemmin ei fluoriton luistovaha ole ollut näin nopea.

G21 Spray -2…-12°C 150ml

Fluorivapaa versio HF21 sinisestä.

G11 Spray +10…-2°C 150ml

Fluorivapaa versio HF11 keltaisesta.

G21G Spray +2…-12°C 150ml

Uudelle lumelle.

G41 Spray +5…-20°C / -12…-20°C  150ml

G41 on äärimäisen kova ja kulutuskestävä luistovaha, joka tarjoaa huipputason suorityskyvyn yhtä lailla vitikelillä kuin myös karkealla sohjokelillä.

 

Ominaisuuksia:

Rexin G21 ja G11 ovat fluorittomia versioita menestyksekkäistä, maajoukkueiden kanssa yhteistyönä kehitetyistä HF-sarjan vahoista. Kehitysyhteistyön hedelmät ovat uuden G-sarjan myötä saatavilla nyt myös edullisemmassa hintaluokassa. Rex G-sarjan nestemäiset luistovahat hyödyntävät kaikkia Rex HF-sarjan teknologioita, kuten Rex N-KINETIC™ nanopartikkeleita, Rex POWER POLYMERS™ uuden sukupolven polymeerivahoja, ja 2-STEP CARRIER™ -kaksivaiheista liuotinteknologiaa, jonka avulla uudenlaiset polymeerivahat muunnetaan tilapäisesti nestemäiseen muotoon. Rex G-sarjan vahat täyttävät myös Norjan Hiihtoliiton juniorikilpahiihdon fluorittomuudelle asettamat vaatimukset. Poislukien kaikista märimmät kelit, G-sarja tarjoaa jopa HF-voiteiden tasoisen suorituskyvyn ja kulutuskestävyyden.

Lisätiedot

Paino 0.3 kg
Voide

G21, G11, G21G, G41

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.