Pyöräilykypärä, Catlike Whisper musta

99,00

Whisper on Catliken klassikkokypärä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 0119087P Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , Tuotemerkki:

Kuvaus

Catlike Whisper pyöräilykypärä oli syntyessään vallankumouksellinen malli ja edelleen se on pyöräilijöiden suosiossa ympäri maailmaa. Whisper on myös monen huippupyöräilijän valinta: tämä kypärä nähtiin olympivoittajien päässä niin maantiellä kuin maastossa 2008 sekä Thor Husvodilla hänen voittaessaan maailmanmestaruuden 2010.

Catlike on myös Norjan hiihtomaajoukkueen kumppani ja Catliken kypärän voit bongata useimpien Norjan maajoukkuehiihtäjien päästä kesän rullahiihtolenkeillä.

Ominaisuudet:

MPS (Multi Position System)
MPS eVo 4 tarjoaa 4 säätövaihtoehtoa yhdellä yksittäisellä kiinnitysjärjestelmällä. Innovatiivinen MPS-säätöjärjestelmä mahdollistaa kypärän istuvuuden optimoinnin 4 pisteen säätöjärjestelmän ansiosta, joka on suunniteltu sopeutumaan mihin tahansa pään kokoon.

DUAL FLOW -ilmanvaihto
Pää on kehon lämpöanturi. Lämmönsääntelyn tärkeyttä ei voi yli korostaa, koska liiallinen lämpö voi aiheuttaa ennen aikaista väsymistä ja nestehukan oireita. Catliken kypärissä on Dual Flow -järjestelmä, joka tarjoaa maksimaalisen ilmanvaihdon. Tuuletusaukkojen sijainnit on tarkkaan harkittu ja niitä on paljon: 39 tuuletusaukkoa, päästävät yhdessä kypärän sisäisten ilmakanavien kanssa ilman virtaamaan jatkuvasti kypärän sisällä.

CES (Crash Energy Splitter)
Catlike kypärän ainutlaatuinen muotoilu ei perustu pelkästään estetiikkaan. Ilmanottoaukot on sijoitettu strategisesti siten, että mahdollinen päähän kohdistuva isku jakaantuu laajalle alueelle. Törmäystilanteessa syntyvä energia leviää kypärän hunajakenno rakenteen kautta, mikä lisää merkittävästi pään turvallisuutta.

LNP (Low Nape Protection)
Kypärä on suunniteltu suojaamaan myös takaraivon herkkää ja usein suojaamatonta aluetta mahdollisilta iskuilta. Catliken kypärissä on takaraivoa suojaava LNP alarakenne tämän hauraan alueen suojaksi.

Kokosuositus:
SM: 54-56cm 240gr
MD: 56-58cm 260gr
LG:  58-61cm 270gr

Tutustu kypäriin lisää Catliken sivuilla.

Lisätiedot

Paino 0.300 kg
Kypärän koko

LG, MD, SM

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.