Pyöräilykypärä, Catlike Vento, valkoinen

99,90

Poista
Tuotetunnus (SKU): 0156001 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , Tuotemerkki:

Kuvaus

Vento on suunniteltu kaksi asiaa mielessä: aerodynaamisuus sekä tuuletus. Ventossa on sisäinen aramidista valmistettu tukiverkko, joka mahdollistaa isommat tuuletusaukot. Kypärän ilmanvastusta on saatu pienennettyä suurella yhtenäisellä pinnalla kypärän päällä.

Ominaisuudet:

MPS (Multi Position System)
MPS eVo 4 tarjoaa 4 säätövaihtoehtoa yhdellä yksittäisellä kiinnitysjärjestelmällä. Innovatiivinen MPS-säätöjärjestelmä mahdollistaa kypärän istuvuuden optimoinnin 4 pisteen säätöjärjestelmän ansiosta, joka on suunniteltu sopeutumaan mihin tahansa pään kokoon.

DUAL FLOW -ilmanvaihto
Pää on kehon lämpöanturi. Lämmönsääntelyn tärkeyttä ei voi yli korostaa, koska liiallinen lämpö voi aiheuttaa ennen aikaista väsymistä ja nestehukan oireita. Catliken kypärissä on Dual Flow -järjestelmä, joka tarjoaa maksimaalisen ilmanvaihdon.

CES (Crash Energy Splitter)
Catlike kypärän ainutlaatuinen muotoilu ei perustu pelkästään estetiikkaan. Ilmanottoaukot on sijoitettu strategisesti siten, että mahdollinen päähän kohdistuva isku jakaantuu laajalle alueelle. Törmäystilanteessa syntyvä energia leviää kypärän hunajakenno rakenteen kautta, mikä lisää merkittävästi pään turvallisuutta.

ARC (Aramid Roll Cage)
ARC on kypärän sisällä oleva polyamidista valmistettu tukiranka, joka pitää kypärän kasassa siinäkin tapauksessa, että kypärään kohdistuva isku murtaisi muovivaahdon (PPE).

Materiaalit:

EPS+PPE
EPS on 100% kierrätettävissä olevaa materiaalia joka on erittäin kevyttä ja kestävää sekä hyvin eristävää. PPE  on joustavaa muovi vaahtoa joka kestää ja eristää mahdolliset päähän kohdistuvat iskut tehokkaasti.

THERMY-TEX
Thermy- Tex on kestävää antibakteerista materiaalia josta Rapid Tri kypärän sisäpehmukkeet on valmistettu. Se estää hajujen synnyn pään hiotessa ja imee hien nopeasti pois iholta. Pehmikkeet voi myös irroittaa kypärästä pesua varten.

 

Kokosuositus:
SM: 52-54cm 200gr
MD: 55-57cm 210gr
LG:  58-60cm 230gr

Tutustu kypäriin lisää Catliken sivuilla.

Lisätiedot

Paino 0.300 kg
Kypärän koko

LG, MD, SM

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.