Ale!

Pyöräilykypärä, Catlike Mixino, Finland edition

219,00 149,00

Espanjalainen pyöräilykypärävalmistaja Catlike kunnioittaa 100-vuotiasta Suomea omilla Suomi-malleilla.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , Tuotemerkki:

Kuvaus

Catlike Mixino Finland Edition.

Mixino erottuu edukseen. Se ei ole huippukypärä vain ulkonäöltään vaan myös käyttömukavuudeltaan. Monipuolisten säätömahdollisuuksien ansiosta malli sopii käytännössä kaikille.

Kypärä on erittäin kevyt, paino on koosta riippuen 220‒250 grammaa, mutta suojaavuus ei kärsi siitä ollenkaan. Muotoilunsa ansiosta Mixino suojaa päätä erittäin hyvin. Ilmastointiaukkojen määrä tekee kypärän käyttämisestä mukavaa hellepäivinäkin.

Mixino on ensimmäinen pyöräilykypärä, jonka sisuksen tukirakenteessa on käytetty materiaalina uudenlaista Graphene-nanokuitua.

Ominaisuudet:

ARC (Aramid roll cage) + GRAPHENE
Mixino-kypärässä on sisäinen aramidirunko (Aramid Roll Cage), joka on vankka, kestävä kuitu, jota käytetään laajasti mm. ilmailuteollisuudessa, ballistiikassa ja suojavaatteissa. Tätä aramidirunkoa on käsitelty graphene nanokuiduilla, mikä lisää rakenteen mekaanista suorituskykyä, ja parantaa kypärän iskuenergian absorptiota. Aramidin ja graphene nanokuidun käyttäminen on mahdollistanut Catliken parantaa kypärän turvallisuusominaisuuksia minimoiden kypärän koon ja painon.

SHOCK ABSOPTION SYSTEM
Mixino on suunniteltu siten että iskujen kohdalla pää kärsii minimaalisesta vaurioista. Kypärän etuosan sisäpuoli on laajentuvaa polystyreeniä, materiaalia, joka levittää iskuenergian laajalle alueelle minimoiden vakavan vamman riskin.

MPS( Multi Position System) eVo 4 tarjoaa neljä säätövaihtoehtoa yhdellä yksittäisellä kiinnitysjärjestelmällä. Innovatiivinen MPS-säätöjärjestelmä mahdollistaa kypärän istuvuuden optimoinnin neljän pisteen säätöjärjestelmän ansiosta, joka on suunniteltu sopeutumaan mihin tahansa pään kokoon.

DUAL FLOW -ilmanvaihto
Pää on kehon lämpöanturi. Lämmönsääntelyn tärkeyttä ei voi yli korostaa, koska liiallinen lämpö voi aiheuttaa ennen aikaista väsymistä ja nestehukan oireita. Catliken kypärissä on Dual Flow -järjestelmä, joka tarjoaa maksimaalisen ilmanvaihdon. Tuuletusaukkojen sijainnit on tarkkaan harkittu ja niitä on paljon: 39 tuuletusaukkoa, päästävät yhdessä kypärän sisäisten ilmakanavien kanssa ilman virtaamaan jatkuvasti kypärän sisällä.

CES (Crash Energy Splitter)
Catlike kypärän ainutlaatuinen muotoilu ei perustu pelkästään estetiikkaan. Ilmanottoaukot on sijoitettu strategisesti siten, että mahdollinen päähän kohdistuva isku jakaantuu laajalle alueelle. Törmäystilanteessa syntyvä energia leviää kypärän hunajakenno rakenteen kautta, mikä lisää merkittävästi pään turvallisuutta.

OUTLAST PADDING
Outlast® -pehmusteet säätelee jatkuvasti ihon lämpötilaa. Jos iho ylikuumenee, lämpö imeytyy säilöön pehmusteeseen; Jos päinvastoin iho jäähtyy, varastoitunut lämpö vapautuu pehmusteista ja ihanteellinen pään lämpötila on tosi asia.

Kokosuositus: SM/ 52-54cm, MD/ 54-57cm, LG/ 57-60cm

 

Lisätiedot

Paino 0.300 kg
Kypärän koko

LG, MD, SM

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.