Ale!

Pyöräilykypärä, Catlike Cloud352, musta

179,00 129,00

Catlike Cloud352 on erityisesti triathlonisteille suunniteltu aerodyyminen pyöräilykypärä. Tällä maksimoit vauhtisi ja minimoit loppuaikasi! Ainutlaatuisen vaihdettaan yläosan avulla sopeudut olosuhteisiin. Umpinainen levy on aerodynaamisin, mutta kuumissa olosuhteissa voit vaihtaa tilalle reikälevyn ilmanvaihdon maksimoimiseksi aerodynamiikan tippuessa vain marginaalisesti.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , Tuotemerkki:

Kuvaus

Cloud352 on pyöräilykypärä joka käyttää “Dual AEROSystem” teknologiaa, jonka ansiosta se voi adaptoitua olosuhteiden mukaisesti vaihdettavien kuoriensa avulla. Cloud352 on suunniteltu triathlonisteille ja pyöräilijöille jotka pyrkivät maksimoimaan suorituksensa pyörän päällä parantamalla aerodynamiisuuttaan kuitenkaan uhraamatta pään ilmanvaihtoa.

EPS+PPE
EPS on 100% kierrätettävissä olevaa materiaalia joka on erittäin kevyttä ja kestävää sekä hyvin eristävää. PPE  on joustavaa muovi vaahtoa joka kestää ja eristää mahdolliset päähän kohdistuvat iskut tehokkaasti.

MPS
( Multi Position System) eVo 4 tarjoaa 4 säätövaihtoehtoa yhdellä yksittäisellä kiinnitysjärjestelmällä. Innovatiivinen MPS-säätöjärjestelmä mahdollistaa kypärän istuvuuden optimoinnin 4 pisteen säätöjärjestelmän ansiosta, joka on suunniteltu sopeutumaan mihin tahansa pään kokoon.

Katso kypärän esittelyvideo alta:

Lisätiedot

Paino 0.300 kg
Kypärän koko

LG, MD, SM

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.