Ale!

Polar V650, pyöräilytietokone

185,00228,00

Polar V650 on pyöräilytietokone intohimoisille pyöräilijöille. Siinä on suuri kosketusvärinäyttö, mukautettavat pyöräprofiilit ja ilmaiset kartat. Tuotteessa on integroitu GPS, tarkat korkeus- ja nousutiedot. Harjoituksia voi analysoida Flow-palvelussa. Yhteensopiva Bluetooth Smart -sensorien kanssa. Laaja yhteensopivuus eri tehomittareiden kanssa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , , , Avainsanat tuotteelle , , Tuotemerkki:

Kuvaus

Polar V650 on pyöräilytietokone, joka on suunniteltu intohimoisille pyöräilijöille, jotka haluavat analysoida jokaisen harjoituksensa ja kilpailunsa ja pitää etumatkan kilpailijoihin. Sen suuri kosketusvärinäyttö ja mukautettavat pyöräprofiilit kertovat tarpeelliset tiedot kovassakin vauhdissa. Ilmaisia karttoja (OpenStreetMap) voi ladata missä tahansa. Integroitu GPS sekä tarkat korkeus- ja nousutiedot mahdollistavat tarkan seurannan. Tuotteessa on välitön palaute harjoituksen jälkeen. Harjoituksia voi analysoida tarkasti verkkopalvelussa ja mobiilisovelluksessa. Polar V650 on yhteensopiva Bluetooth Smart syke- ja pyöräilysensorien kanssa.

Ominaisuudet:

  • Suuri kosketusvärinäyttö. Tiedot näkee selkeältä värinäytöltä helposti kovassakin vauhdissa. Näkymiä on helppo vaihtaa koskettamalla tai pyyhkäisemällä ruutua.
  • Mukautettava näyttö. Käyttäjä voi järjestää näytön tiedot haluamaansa järjestykseen ja luoda eri pyöräprofiileja tarpeensa mukaan.
  • Tarkat korkeus- ja nousutiedot. Sisäänrakennettu ilmanpainesensori kertoo tarkat korkeustiedot, nousun, laskun, kaltevuuden, lämpötilan ja reaaliaikaisen keskinousunopeuden (VAM)
  • Integroitu GPS mahdollistaa mm. vauhdin ja matkan mittauksen, reittiopastuksen ja Takaisin alkuun -toiminnon
  • Harjoituksen vaikutus. Tuotteessa on välitön palaute harjoituksen jälkeen. Verkkopalvelu kertoo harjoituskuormituksen ja palautumiseen tarvittavan ajan.
  • Yhteensopiva Bluetooth Smart syke- ja pyöräilysensorien kanssa
  • Ilmaisten karttojen lataus (OpenStreetMap) missä tahansa

Katso video – Näin pääset alkuun Polar V650:n kanssa:

Mitkä kolmansien osapuolten poljintehosensorit ovat yhteensopivia Polar V650 ‑laitteen kanssa?

Lisätiedot

Paino 0.300 kg
Polar V650

Sykevyöllä, Ilman sykevyötä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.