Ale!

Polar H10, sykevyö

89,90 79,90

Kun etsit tarkkuutta ja hyvää liitettävyyttä, Polar H10 -sykesensori on ykkösvalinta. Polar H10 toimii kaikkien Polar-kellojen ja -mittareiden kanssa, jotka käyttävät tiedonsiirtoon Bluetoothia.

Polar H10:n avulla voit seurata sykettäsi tarkemmin kuin koskaan ennen.

Poista

Kuvaus

TARKKUUS
Polar H10:n parannetut elektrodit tekevät siitä Polarin historian tarkimman sykesensorin.

POLAR H10 & POLAR BEAT
Yhdistä Polar H10 Polar Beatiin, Polarin ilmaiseen fitness- ja kuntoilusovellukseen, niin saat reaaliaikaiset ja tarkat syketiedot suoraan puhelimeesi.

Eikö puhelimen kanssa harjoittelu maistu? Polar H10:n avulla voit seurata harjoitustasi ilman puhelinta ja siirtää syketietosi Polar Beatiin jälkikäteen. Aloita harjoitus sovelluksessa, jätä puhelin odottamaan ja anna mennä.

LIITÄ SOVELLUKSIIN JA LAITTEISIIN
Polar H10 on yhteensopiva suosituimpien kuntoilusovellusten, kuntosalilaitteiden ja monien muiden Bluetooth-laitteiden kanssa. Liitä sensori suosikkisovelluksiisi tai kuntosalilaitteisiin ja säädä harjoitteluasi tavoitteidesi mukaan.

SOPII UIMISEEN
Polar H10 on täysin vesitiivis ja siirtää syketiedot vedessä 5 kHz:n taajuudella.
Jos sinulla ei ole yhteensopivaa Polar-kelloa, voit seurata sykettäsi vedessä Polar H10:n avulla ja siirtää tiedot ilmaiseen Polar Beat -sovellukseen jälkikäteen.

POLAR PRO -KIINNITYSVYÖ
Polar H10:n mukana tulee pehmeä Polar Pro -tekstiilivyö, jonka parannettujen elektrodien ansiosta sykkeen mittaus on tarkkaa ja häiriötöntä. Materiaali on miellyttävän tuntuista, ja silikonipisteet ja uudistettu solki pitävät vyön hyvin paikallaan.

 

Yhteensopivuus iOS-laitteet: iPhone 4S tai uudempi, Android-laitteet: Bluetooth 4.0 -liitäntä ja Android 4.3 tai uudempi. Lisätietoja on täällä.
Päivitykset Matkapuhelimen kautta Polar Flow- tai Polar Beat -sovelluksella
Sensorin koko 34x65x10 mm
Paino Sensori 21 g, kiinnitysvyö 39 g
Muisti Tilaa yhdelle harjoitukselle
Pariston tyyppi CR 2025
Akun kesto 400 tuntia, kun Bluetooth ja 5 kHz:n lähetys ovat päällä
Vesitiiviys 30 m (sopii uimiseen)
Materiaalit Sensori: ABS, ABS + lasikuitu, polykarbonaatti, ruostumaton teräs. Kiinnitysvyö: 38 % polyamidia, 29 % polyuretaania, 20 % elastaania, 13 % polyesteriä, silikonipainatukset.
Toimintalämpötila -10 °C – 50 °C

Lisätiedot

Paino 0.300 kg
Mitat 10 × 5 × 3 cm
Polar H10 sykevyö, koko

Musta M-XXL, Musta XS-S, Sininen M-XXL, Pinkki M-XXL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.