Optiwax, Pitopohjasuksien hoitotuotteet

14,6536,95

Optiwax mallistosta löytyvät tuotteet kaikille voiteluvapaille suksille.

Optigrip® ja Nanogrip® -sukset toimivat kaikissa olosuhteissa, mutta niiden toiminta on parhaimmillaan kun lumessa on paljon kosteutta. Optiwax Gripcare ja Gripcleaner perustuu samaan innovaatioon kuin valmistamamma voiteluvapaat Optigrip® ja Nanogrip® nanopinnoitteet. Tämä takaa suksien täydellisen toimivuuden.  Lue lisää kuinka “Nanosuksi” toimii >>

 

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Tuoteosastot:
, , ,
Tuotemerkki:

Kuvaus

GRIPCARE

Optiwax Gripcare on Optigrip ja Nanogrip -pitopohjasuksille tarkoitettu nestemäinen hoitoaine. Se sisältää samoja luistoa parantavia partikkeleita, joita on jo valmiina mainituissa pitopohjasuksissa. Gripcare parantaa Optigrip ja Nanogrip -pitopohjasuksien luisto- ja pito-ominaisuuksia, helpottaa uuden suksen käyttöönottoa sekä estää jäätymistä ongelmakeleissä tukkimatta pohjan nanohuokosia. Pakkauskoko: 90ml.

  • Levitä Gripcare® sienitulpan avulla suksen pohjaan
  • Anna vaikuttaa hetki
  • Suksi on valmis hiihdettäväksi

GRIPCLEANER

Gripcleaner on suunniteltu Optigrip ja Nanogrip -pitopohjasuksien tehokkaaseen puhdistukseen. Gripcleaner liuottaa tehokkaasti pitopohjasuksen pohjaan kertyneen lian vaurioittamatta suksen nanohuokosia. Optiwax Gripcleaner -nestettä suositellaan käytettäväksi aina kun suksen pito- tai luisto-ominaisuudet ovat heikentyneet likaantumisen vuoksi. Pakkauskoko: 90ml.

  • Levitä Gripcleaner® sienitulpan avulla suksen pohjaan
  • Anna vaikuttaa hetki
  • (Harjaa suksen pohjaa harjalla tai karhunkielellä)
  • Pyyhi käsitelty alue kankaalla.
  • Uusi käsittely tarvittaessa

OPTIWAX SKINCLEANER

Optiwax Skincleaner on likaa hylkivä puhdistus ja hoitoaine skin-suksille. Skincleaner puhdistaa tehokkaasti skin suksien mohair karvan ladulta kertyneestä liasta ja tuotteen sisältämä Fluori ehkäisee likaantumista. Tuote on pakattu helppokäyttöiseen spray pulloon, eikä se sisällä hiilivetyjä. Pakkauskoko: 85ml

Mohair karvalla varustetun skin-suksen luiston parantamiseen, jäätymisen ja vettymisen estämiseen paras tuote on Optiwax Luistonauha. Aika ajain suksi kuitenkin tarvitsee puhdistusta ladulta tarttuneesta liasta. Puhdistusaineen pitää olla sopiva karvalla sekä sen liimaukselle. Optiwax skincleaner on kehitetty sopimaan kaikille skin karvoille, eikä se vaikuta heikentävästi skin karvan liimaukseen.

 

Lisätiedot

Paino 0.3 kg
Tuote

Gripcare, Gripcleaner, Skincleaner

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.