Optiwax, Luistonauhat

15,9099,90

Täydellistä hiihtonautintoa haettaessa suksen luisto on keskeistä. Nauhavoitelu tarjoaa erinomaisen luiston jopa 200 km matkalle ja se on helppoa toteuttaa ilman erikoisvoiteluvälineitä.

Luistonauhan helpon voitelun ja äärimmäisen kulutuskestävyytensä vuoksi se on suosittu niin kunto- kuin kilpahiihtäjienkin keskuudessa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Tuotemerkki:

Kuvaus

GLIDE TAPE 1

+5…-10°C

Glide Tape 1 on korkeafluorinen luistonauha kosteisiin olosuhteisiin. Laajan toiminta-alueen, kulutuskestävyyden hyvän lian hylkimiskyvyn ansiosta Glide Tape 1 -luistonauha on hyvä valinta yleisluistovoiteeksi maastohiihtoon. Glide tape 1 voitelu Mohair karvan päällä parantaa skin-suksen luisto-ominaisuuksia huomattavasti.

Leveys: 60mm, pituus: 10m

GLIDE TAPE 2

-5…-20°C

Glide Tape 2 on korkeafluorinen luistonauha kylmiin ja kuiviin lumiolosuhteisiin maastohiihtosuksille. Optiwaxin erikoistuotantoprosessin ansiosta Glide Tape 2 -voidemateriaali on äärimmäisen kovaa ja kulutuskestävää.Glide tape 2 voitelu Mohair karvan päällä parantaa skin-suksen luisto-ominaisuuksia huomattavasti.

Leveys: 60mm, pituus: 10m

GLIDE TAPE UHF

+1…-20°C

Black Optiwax Glide tape UHF is hardest and most durable glide tape. Ultra high Fluor concentration makes the working range of product extremely wide. UHF glide tape together with Optiwax Fluor Block has allready been winning combo in the marathon races by our co-work Pro-teams.

Leveys: 60mm, pituus: 10m

GLIDE TAPE ECO

-20…+5°C

Glide tape eco on fluoriton ja ympäristöystävällinen universal luistonauha maastohiihtosuksille. Tuotteen vahamateriaali on äärimmäisen kovaa, joten se tarjoaa äärimmäisen kestävyyden ja laajan toiminta-alueen. Tuotetta voidaan käyttää myös skin-suksissa, jolloin se parantaa pitokarvan luisto-ominaisuuksia ja estää jäätymistä ja vettymistä.

Leveys: 60 mm, pituus: 10 m

Osasta luistonauhoista on tarjolla myös 40 metrin pakkauksia.

Voiteluohje:

-Kiinnitä nauhapakkaus suksen kärkeen. Vedä nauha laskettelusuksessa koko matkalle ja hiihtosuksessa luistovoidealueelle.
-Kuumenna silitysrauta 150-160 C asteeseen (tavallisissa silitysraudoissa yleensä kolme pistettä). Paina rautaa kevyesti suksen päällä olevaa nauhaa vasten ja vedä silitysrautaa suksen kärjestä kantaan rauhallisesti (n.10-15 sek). Irroita nauha pohjasta heti silityksen jälkeen.
-Harjaa suksen pohjat huolellisesti.

Nauhavoiteluun et tarvitse välttämättä erillistä voitelurautaa, koska kuumentaminen tapahtuu vasten paperia. Luistonauhasta ei muodostu hengitykselle haitallisia höyryjä ja voitelu voidaan suorittaa vaikka sisätiloissa. Suksen pohjan harjaaminen kannattaa suorittaa muodostuvan pölyn vuoksi asianmukaisissa tiloissa, ulkona tai hiihtopaikalla.

Optiwax luistonauha on täydellinen voide skin suksille. Luistonauha laitetaan sukseen koko matkalle, jolloin karvoituksen pintaan tulee ohut erittäin kova ja korkea fluorinen vaha kerros, joka parantaa:
– Mohair karvan luisto- sekä pito-ominaisuuksia
– ehkäisee karvoituksen jäätymistä
– ehkäisee karvoituksen vettymistä

Lisätiedot

Paino 0.3 kg
Luistonauhat

10m Glide Tape 1, 10m Glide Tape 2, 10m Glide Tape UHF, 40m Glide Tape 1, 40m Glide Tape 2, 40m Glide Tape UHF, 10m Glide Tape Eco, 40m Glide Tape Eco

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.