Ale!

Optiwax, Fluoripulverit

64,90

Optiwax -fluoripulverit on kehitetty kilpahiihtoon. Nämä voiteet ovat parhaista raaka-aineista valmistettuja korkealaatuisia luistovoiteita. Pulvereissa yhdistyvät palkittu huippuosaaminen sekä parhaiden kilpahiihtäjien asiantuntemus. Tuloksena on syntynyt laajatoiminen, liukas ja kulutuskestävä voidesarja kilpahiihtäjille, jotka haluavat vain parasta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Tuotemerkki:

Kuvaus

FLUOR POWDER +-0  +10…-10°C

Oranssi Fluori pulveri +-0 on erittäin laajatoiminen yleispulveri, joka toimii, niin uudella, vanhalla, kuin sekalumella.  Alusvoiteeksi suosittelemme Optiwax HF -luistovahaa tai Optiwax luistonauhaa. Voide on on osoittanut kilpailukykynsä erityisesti olosuhteissa joissa lumi olosuhteet vaihtelevat.

FLUOR POWDER 0  +10…-5°C

Keltainen Fluori Pulveri 0 on parhaimmillaan vanhalla lumella ja kosteissa olosuhteissa. Voide on äärimmäisen laajatoiminen ja siten varteenotettava vaihtoehto myös lämpötila aluetta kylmemmissä olosuhteissa vanhalle lumella, kun ilman kosteus on korkea. Kosteissa ja likaisissa olosuhteissa pulveri kannattaa laittaa puhtaaseen pohjaan, Likaisella lumella ja pitkällä kilpailumatkalla se voidaan jättää myös harjaamatta, jolloin luisto-ominaisuudet säilyvät parhaiten.

FLUOR POWDER 1  +2…-10°C

Punainen Fluori Pulveri 1 on uuden lumen ja satavan lumen pulveri. Kosteissa olosuhteissa suosittelemme pulverin pohjustukseksi Optiwax HF-luistovahaa tai Optiwax-luistonauha 1:sta. Ilman ja lumen kosteuden laskiessa tai lämpötilan kylmentyessä pohjustukseen suosittelemme LF -vahaa tai luistonauha 2:sta. Erittäin kostealla kelillä fluoripulveri 1 kannattaa laittaa muista voiteista puhtaaseen pohjaan, jotta pohjan fluoripitoisuus saataisiin mahdollisimman korkeaksi.

FLUOR POWDER 2  -8…-20°C

Valkoinen Fluoripulveri 2 on parhaimmillaan kylmissä olosuhteissa ja kosteuden ollessa kohtalaisen alhainen. Pohjustukseksi suosittelemme luistonauha 2:sta, LF3- tai HF3-vahaa. Optiwaxin voitelutiimit ovat useissa olosuhteissa saanut parhaan tuloksen hankaamalla ohuen kerroksen Fluoripuriste 3:a Fluoripulveri 2:n alle.  Suhteellisen kosteuden ollessa lähellä 90 %:a pulverin sekaan kannattaa laittaa hivenen punaista Fluoripulveri 1:sta. Pulveripinnasta tulee erittäin kova, joten harjaus on syytä tehdä huolella. Tämä pulverin osalta suosittelemme harjauksessa syntyvän pulveripölyn raudoittamista kahteen kertaan ennen viimeistely harjausta.

Optiwax Racing Service pulverit:

Racing Service pulvereita ei ole tätä ennen myyty muuta kuin hiihtomaajoukkueille. Nyt nämä huippupulverit ovat rajoitetusti saatavilla meiltä!

FLUOR POWDER 0 Molybden +10…-10°C

0 molybden on pulveri erityisesti likaiselle ja märälle lumelle.

FLUOR POWDER 0,5 Universal +5…-5°C

0,5 universal pulveri on sekalumen erikoispulveri, olosuhteisiin kun ladun lumen laatu vaihtelee.

 

Lisätiedot

Paino 0.3 kg
Tuote

FLUOR POWDER +-0, FLUOR POWDER 0, FLUOR POWDER 1 , FLUOR POWDER 2, MOLYBDEN 0, UNIVERSAL 0,5

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.