-67%

Kirja: Kehity pyöräilijänä – Pyöräilijän tehotreeni

29,90 9,95

Tommi Martikaisen kirja tavoitteelliselle pyöräilijälle ja triathlonistille. Kirja käy läpi, mitä pyöräily vaatii ja miten suorituskykyä mitataan parhaiten. Harjoittelun lisäksi kirja pureutuu aerodynamiikkaan, ajoasentoon ja välineisiin. Kirjan avulla jokainen pyöräilijä ja triathlonisti löytää uusia tapoja kehittyä pyöräilijänä.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 978-952-350-034-1 Osasto:
Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs3/55/premiums/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-brands/includes/class-wc-brands.php on line 342

Kuvaus

Arvostetun valmentajan ja huippupyöräilijän Tommi Martikaisen kirja tavoitteelliselle pyöräilijälle ja triathlonistille. Kirja pureutuu harjoitteluun tieteellisellä lähestymistavalla, jossa olennaista on tieteen soveltaminen käytännön tekemiseen. Kirja käy läpi, mitä pyöräily vaatii ja miten suorituskykyä mitataan parhaiten. Tehomittarien käyttö ja tehomittauksen soveltaminen käytännössä käsitellään läpi tarkasti. Harjoittelun lisäksi kirja pureutuu aerodynamiikkaan, ajoasentoon ja välineisiin. Kirjan avulla jokainen pyöräilijä ja triathlonisti löytää uusia tapoja kehittyä pyöräilijänä.

Tommi Martikainen valmentaa mm. MM-pronssimitalisti Lotta Lepistöä, MM-voittaja Liisa Liljaa ja SM-kultamitalisti Matti Mannista. Omalla urallaan maantiepyöräilyssä ammattilaisena ajanut Martikainen on voittanut lukuisia SM-mitaleita.

Sivuja 224

Lisätiedot

Paino 0.3 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.