Jani Lakanen: Polkuni mestariksi

29,90

Kirja Suomen kaikkien aikojen menestyneimmästä miessuunnistajasta!

Tuoteosastot:
Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kirja täynnä suunnistusta, urheilijan elämää, elämänfilosofiaa, oivalluksia ja oppeja, loputonta kehittymistä mielen ja kehon tasapainon löytämiseksi. Kirja sisältää yksityiskohtia Lakasen harjoituksista, kisavalmistautumisista ja -suorituksista.

Oman polun löytäminen on avain huippuhyväksi suunnistajaksi. Suunnistuksessa ei nousta huipulle ilman tahtoa, oikeaa asennetta ja omaehtoista harjoittelun kehittämistä eli omien reitinvalintojen tekemistä.

”Suunnistus on kuin elämä pienoiskoossa. Maasto on kuin jokainen hetki, jonka koemme ja kuljemme. Kartta on kuin elämänohjeemme, kasvatuksemme opit, joiden avulla ennakoimme ja suunnittelemme arkeamme. Miten teemme valintamme, maasto vai kartta edellä?”

Yksi asia suunnistuksessa on ylitse muiden urheilulajina. Suunnistaja näkee Suomea ja maailmaa luonnon metsien kautta ja oppii arvostamaan suomalaista luontoa kaikessa kauneudessaan. Suomen metsät ovat todellinen helmi, kultakimpale meidän hyvinvoinnissamme. Terveyden edistämiseen metsiämme hyödynnetään edelleen aivan liian vähän. Luonnossa voi jokainen kokea elämisen voimaa.

Jani Lakanen

Jani Lakanen on kaikkien aikojen menestynein suomalainen miessuunnistaja, joka saavutti urallaan kaksi maailmanmestaruutta, viisi MM-hopeaa ja yhden MM-pronssin. Lisäksi hän on voittanut kaksi Euroopan mestaruutta sekä useita Suomenmestaruuksia. Hän voitti myös suunnistuksen maailmancupin kokonaiskilpailun vuonna 2000 sekä Jukolan Viestin Kooveen joukkueessa 2016.

176 sivua

Lisätiedot

Paino 0.3 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.