-27%

Garmin Forerunner® 630 juoksukello

479,90 349,00

GPS-älykello ja juoksutilastot

  • Kosketusnäytöllinen GPS-juoksukello, jossa on tarkka värinäyttö
  • Juoksutilastot¹ sisältävät maakosketuksen keston tasapainon, askeleen pituuden ja pystysuhteen
  • Näyttää kuormituspisteet, suorituksenaikaisen kunnon ja maitohappokynnyksen²
  • Yhteysominaisuudet³: automaattiset lataukset Garmin Connect™ -palveluun, reaaliaikainen jäljitys, äänikehotteet, älykkäät ilmoitukset ja jakaminen yhteisösivustoissa
  • Lataa tietokenttiä, kellotauluja, widgetejä ja sovelluksia Connect IQ™ -kaupasta

Paketti sisältää:

  • Forerunner 630 -GPS-kello
  • HRM-Run™-mittari
  • Lataus-/datapidike
  • Oppaat

Varasto loppu

Kuvaus

Katso video:

Kaikki juoksijan tilastot

Forerunner 630 tuottaa kaikki harjoitteluun ja kilpailemiseen tarvittavat tiedot, harjoittelitpa ensimmäistä maratoniasi varten tai halusitpa rikkoa oman ennätyksesi. Kun pariliität 630-laitteen ja HRM-Run™-mittarin, voit tarkistaa kuntosi mittaamalla juoksurytmin, pystysuuntaisen liikehdinnän ja maakosketuksen keston¹. Juoksun lisätilastoja ovat maakosketuksen keston tasapaino, askeleen pituus ja pystysuhde, joista juoksija näkee juoksutapansa tehokkuuden ja tasapainoisuuden.

Todiste potentiaalista

Forerunner 630 -laitteen laajojen fysiologisten mittausten avulla voit harjoitella tehokkaasti ja suhtautua luottavaisesti siihen, mitä kaikkea voit saavuttaa tositilanteessa. Kun Forerunner 630 oppii maitohappokynnyksesi ohjatulla testillä, voit käyttää sitä sykeharjoitteluun määrittäessäsi sykealueita. Harjoittelun kokonaiskuormitus, uni, ravinto ja yleensäkin elämän stressaavuus vaikuttavat siihen, miten suoriudut kovasta harjoituksesta. Forerunner 630 näyttää sykkeeseen perustuvat kuormituspisteet, joiden avulla voit arvioida, minä päivinä kannattaa harjoitella kovaa ja minä päivinä taas levätä. Voit arvioida suoriutumistasi harjoituksesta myös suorituksenaikaisen kuntotoiminnon avulla. Toiminto analysoi tahtiasi, sykettäsi ja sykkeesi vaihtelevuutta juostessasi ja arvioi reaaliaikaisesti mahdollisuuksiasi suoriutua harjoituksista.

Kun suunnittelet strategiaa seuraavaan kilpailuusi, Forerunner 630 mittaa maksimaalisen hapenottokykysi² ja voi ennustaa kilpailuaikasi monilla matkoilla sekä antaa tavoiteajan. Lisäksi sen sisäinen palautumisohjaus2 ilmoittaa, milloin kannattaa ottaa rauhallisemmin rankan harjoituksen tai kilpailun jälkeen.

Enemmän kuin tahti, matka ja aika

Garmin Connect -palvelun Connect IQ™ -kaupasta saat kellotauluusi lisää sisältöä. Selaa ja lataa maksuttomia kellotauluja, widgetejä, sovelluksia ja mukautettuja tietokenttiä. Voit myös mukauttaa harjoitteluasi lataamalla vaativia harjoituksia ja harjoitusohjelmia kelloosi Garmin Connectista.

Se on helppoa. Piste.

Forerunner 630

Tiiviissä, helppolukuisissa kaavioissa, kartoissa ja muissa näkymissä voit tarkastella suorituksiasi, seurata edistymistäsi tavoitteita kohti ja ladata ja jakaa langattomasti tietoja suoraan Garmin Connect -verkossa. Voit kilpailla kavereiden tai perheenjäsenten kanssa viikoittaisissa askel- tai juoksuhaasteissa sekä verrata tuloksia reaaliaikaisesti LiveTrack-toiminnolla. Sovelluksen langattomien yhteyksien kautta voit lisäksi vastaanottaa tietoja säätilasta ja -ennusteista sekä saada älykkäitä ilmoituksia suoraan yhteensopivaan Garmin-laitteeseen.

Lisätiedot

Paino 0.300 kg
Garmin Forerunner 920XT värit

Musta-sininen, Valko-punainen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.