Ale!

Compressport R2V2 – Kompressiosäärystimet

39,00 24,90

Compressportin kompressiosäärystin

Poista

Kuvaus

Erittäin tehokkaat kompressiosäärystimet  jotka vähentävät polviin kohdistuvaa värinää ja iskutusta. Käytettäessä aktiviteetin aikana ja jälkeen säärystimet vähentävät kipuja ja kolotuksia ehkäisten väsymyksen tunnetta ja nopeuttaen palautumista. Suurimman hyödyn säärystimistä saa erittäin pitkän matkan kilpailuissa.

Pitkillä matkoilla tai jyrkkiä alamäkiä sisältävillä juoksureiteillä polvet on suojattava iskuilta ja värähtelyiltä. Jyrkissä alamäissä kovilla vauhdeilla pystyt koettelmaan rajojasi uudella tavalla säärystimien vaimentaessa iskutuksesta johtuvaa pohkeiden lihasvärähtelyä. Säärystimistä voi olla apua myös polvivaivaiselle hyvin vaimennettujen juoksukenkien lisäksi.

Säärystin on suunniteltu helpottamaan laskimoiden toimintaa ja estämään kuona-aineiden muodostumista pitkän suorituksen aikana. Suorituksen aikana säärystimien kompressio vähentää maitohapon ja kuona-aineiden kertymistä lihaksiin parantaen suorituskykyä. Lihakset hyötyvät paremmasta hapensaannista ja vammojen sekä kramppien riski pienenee. Suorituksen jälkeen käytettäessä säärystimet vähentävät lihasten turvotusta ja parantavat niiden verenkiertoa nopeuttaen palautumista.

Säärystimet on valmistettu ”hierovasta” kankaasta joka hylkii kosteutta tarjoten maksimaalisen käyttömukavuuden. Kangas poistaa hyvin kosteuden iholta ja auttaa kuumassakin kehon lämpötilan säätelyssä.

Valitse oikea koko mittaamalla pohkeen ympärysmitta paksuimmasta kohdasta:

Koko: pohkeen ympärysmitta

T1: 30‒34 cm

T2: 34‒38 cm

T3: 38‒42 cm

T4: 42‒46 cm

Lisätiedot

Paino 0.300 kg
Väri/Koko

Musta T1, Musta T2, Musta T3, Musta T4, Violetti T1, Violetti T2, Violetti T3, Violetti T4, Sininen T1, Sininen T2, Sininen T3, Sininen T4

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.