Toimitusehdot

Toimitusehdot

Premiumsport.fi –verkkokaupan toimitusehdot 07.04.2019 alkaen.

Yleistä

Myyjänä Premiumsport.fi –verkkokaupassa toimii Premiumsport.fi Oy, y-tunnus: 2745932-1.
Kaikki verkkokauppahinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden hintojen sekä postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupasta internetin välityksellä ostoskorin kautta.
Tilausta tehdessä tulee ilmoittaa täydelliset yhteystiedot puhelinnumeroineen ja sähköpostiosoitteineen. Verkkokauppa-asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Tuotteita toimitetaan vain Suomen rajojen sisäpuolelle. Jos haluat tilata tuotteita ulkomaille, ota yhteyttä asiakaspalveluun: 
orders@premiumsport.fi

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Jos asiakas ei tilauksen jälkeen kohtuullisen ajan kuluessa saa tilausvahvistusta sähköpostiinsa, tulee asiakkaan olla yhteydessä asiakaspalveluun: orders@premiumsport.fi.

On mahdollista, että jokin tuote on loppunut varastosta ja verkkokaupan saldo ei ole päivittynyt vastaamaan varaston saldoa. Kyseisen kaltaisessa tilanteessa Premiumsport.fi:n asiakaspalvelu on yhteydessä asiakkaaseen ja pyrkii tarjoamaan asiakkaalle korvaavaa tuotetta. Jos asiakas ei halua korvaavaa tuotetta, tilaus perutaan ja asiakkaan rahat palautetaan viipymättä.

Jos tuotteiden hinnoittelussa on tapahtunut tekninen häiriö, kuten jos tuote on häiriön johdosta huomattavan alihintainen, Premiumsport.fi pidättää oikeuden olla toimittamatta tuotetta.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan joko tilauksen yhteydessä verkkopankki tai luottokorttimaksuna. Pankkeina Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, Säästöpankit, Handelsbanken ja S-Pankki. Luottokortteina käyvät Mastercard, Visa ja American Express.

Valittavanasi on myös laskupalvelut. Tavallisen laskun eräpäivä on 14 päivää tilauksesta ilman lisäkuluja. Mahdollisuus on maksaa myös noin kahden kuukauden maksuajalla tai joustavalla erämaksulla haluamissasi erissä. Näissä kahdessa maksutavassa on korkokuluja, joista saa lisätietoa kassalla.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj, y-tunnus 2122839-7, yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj
y-tunnus 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Paytrailin asiakaspalvelu:
Asiakaspalvelu on auki ympäri vuorokauden joka päivä.
puh. 020 718 1830 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %))
maksutiedustelut@paytrail.com

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Paytrailin maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle.

Toimitusaika

Ennen kello 14 tehdyt tilaukset pyritään postittamaan vielä samana päivänä, ellei tuotetiedoissa toisin ilmoiteta. Toimitus kestää tuotteesta riippuen 1-7 arkipäivää. Mikäli toimitusaika on yli 14 vuorokautta, ilmoitamme siitä asiakkaalle. Mikäli toimitusaika on yli 21 vuorokautta, asiakkaalla on oikeus purkaa kauppa, jolloin Premiumsport.fi palauttaa mahdolliset maksusuoritukset asiakkaalle.

On mahdollista, että useampia tuotteita tilatessa kaikkia tuotteita ei toimiteta samassa paketissa samaan aikaan.

Toimituskulut

Toimitamme tuotteet pääsääntöisesti Postin palveluilla tilattavasta tuotteesta riippuen.
-Pikkupaketti (paksuus alle 3cm, toimitetaan suoraan asiakkaan postilaatikkoon): 4,90€
-Yli 3cm paksut paketit: 7,90€
-Kaikki yli 100 euron tilaukset ilman toimituskuluja. Jos osa yli 100€ arvoisen tilauksen tuotteista palautetaan ja loppusumma jää palautuksen jälkeen alle 100€, tilaukseen lisätään em. normaalit postikulut.

Postiin saapunut paketti on noudettava Postin saapumisilmoituksen mukaisen aikamääreen puitteissa. Postista noutamatta jätetyistä paketeista asiakkaalta peritään 10,00€ käsittelykulut. Huom! tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tilauksen palauttaminen.

Vaihto- ja palautusehdot

Kaikilla tilauksilla on 30 päivän maksuton vaihto- ja palautusoikeus tässä mainituin ehdoin. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä, alkuperäispakkauksessa olevia myyntikelpoisia tuotteita. Premiumsport.fi ei ota vastaan myyntikelvottomia palautuksia, eikä yli 30vrk kuluttua toimituksesta palautettuja tuotteita. Poistotuotteiden palautuksista veloitamme 12,00 euron postitus- ja käsittelykulut. Mikäli samassa palautuslähetyksessä palautetaan poistotuotteita että normaalivalikoiman tuotteita, veloitamme postitus- ja käsittelykulut tässä tapauksessa. 

Laita aina ensin sähköpostilla tietoa palautuksesta tai vaihdosta osoitteeseen orders@premiumsport.fi.

Mikäli toimitettu tuote on viallinen tai väärä, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä 14vrk sisällä tuotteen vastaanottamisesta osoitteeseen orders@premiumsport.fi. Jos paketti on vioittunut tai hävinnyt kuljetuksen aikana, on asiakkaan reklamoitava asiasta välittömästi Postiin.

Tuote on suojattava palautuslähetystä varten. Lähetystä ei saa lähettää suoraan alkuperäispakkauksessa vaan se on suojattava kuljetusta varten. Mikäli tuotteen alkuperäispakkauksessa on teippejä, tarroja tai muita merkkauksia, jotka eivät siinä alkuperäisesti ole, emme hyvitä tuotteesta täyttä hintaa.

Liitä palautukseen mukaan nimesi sekä yhteystietosi.

Maksun palautus suoritetaan viimeistään 14 vuorokauden kuluessa palautuslähetyksen saapumisesta. Pyrimme yleensä palauttamaan maksun mahdollisimman pian palautuksen vastaanottamisesta. 

Takuu

Takuu tilanteissa asiakkaan tulee olla mahdollisimman nopeasti yhteydessä Premiumsport.fi:n asiakaspalveluun: orders@premiumsport.fi.

Tuotteissa on valmistajan takuu, Premiumsport.fi ei tarjoa erillistä takuuta. Takuuehdot ovat nähtävissä kunkin tuotteen valmistajan Internet sivuilta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Premiumsport.fi käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti.
Premiumsport.fi sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle
. Poikkeuksena tähän on tilaukset jotka sisältävät tuotteita, jotka toimitetaan asiakkaalle suoraan maahantuojalta. Tällöinkään asiakastietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksessa, vaan vain ja ainoastaan tilatun tuotteen toimittamiseksi.