Petter Northugin urheilulasimalliston lanseeraus lähestyy

Julkaistu 26.7.2019

Petter Northug brändilasien kanssa kesäkuussa Norjassa.

Petter Northug urheilulasimallisto julkaistaan elokuun aikana.

Päivitys: Lasit myynnissä nyt: https://www.premiumsport.fi/tuotemerkki/northug-performance/

Yksi kaikkien aikojen mieshiihtäjistä Petter Northug on löytänyt uransa jälkeen uusia haasteita omien brändituotteidensa parista.  Urheilulasimallisto julkaistaan vielä elokuun aikana ja hanskamallisto talven 19/20 aikana.

– Tällä hetkellä aikaa menee paljon matkustamiseen ja muuhun valmisteluun, sillä julkistamme mallistomme elokuussa, Northug kertoi kesäkuussa Kestävyysurheilu.fin haastattelussa.

– Olen mukana tuotekehityksessä, sillä haluammehan tuotteistamme hyvälaatuisia. Lisäksi olen käynyt tapaamassa jälleenmyyjien edustajia, hän kertoi työn kuvastaan.

Suunniteluvaiheessa Northug on keskittynyt antamaan palautetta siitä, mitä urheilija kaipaa laseilta eri olosuhteissa. Designin suunnitelusta on vastannut Norjan tunnetuin teollinen suunnitttelija Bård Eker, joka on ollut suunnitelemassa muun muassa Hydroliftin veneitä ja Ducatin moottoripyöriä.

Laseissa tulee olemaan oma SwiftClick-toiminto, jonka ansiosta linssien vaihtaminen on nopeaa ja helppoa. Linssejä on tarjolla eri olosuhteisiin kaikkiaan seitsemän erilaista.

Kehyksiä on tarjolla kaksi eri mallia: Nortug Performance Gold ja Northug Performance Silver, molempia useissa eri väreissä.

Katso Northug-brändin Instagram-tilillä julkaistu video:

Lisää laseista julkistuspäivänä. Northugin urheilulasimalliston tulet löytämään Premiumsport.fistä.

Suosituimmat tuotteet: