Mitä eroa on Polar Vantage V:llä ja Vantage M:llä?

Julkaistu 19.9.2018

Krista Pärmäkoski ja Polar Vantage V Krista Pärmäkoski ja Polar Vantage V

Polarin uudet lippulaivamallit Vantage V ja Vantage M julkistettiin 13.9. ja ovat jakelussa viimeistään marraskuun alussa. Jos sinua askarruttaa mitä eroa malleilla on ja kumpi olisi sopivampi sinulle, niin toivottavasti tästä artikkelista on apua.

Ominaisuudet taulukossa:

Polar Vantage V Polar Vantage M
Polar Precision Prime™, sykkeenmittaus ranteesta X X
Nopeus ja matka ranteesta X X
Training Load Pro™ X X
(Lihaskuormitus kolmannen osapuolen sensoreista)
Recovery Pro™ X
Juoksuteho Ranteesta Kolmannen osapuolen sensoreista
Running Program X X
Running Index X X
Sleep Plus™ X X
+130 lajiprofiilia X X
Multisport -tila X X
Uintimetriikka X X
Vedenpitävä X X
GPS X X
GLONASS X X
Barometri X
Akun kesto, kun GPS päällä 40 tuntia harjoitustilassa 30 tuntia harjoitustilassa
Näyttä Värillinen kosketusnäyttö, resoluutio 240 x 240 Värinäyttö, resoluutio 240 x 240
Mitat 46 x 46 x 13 mm 46 x 46 x 12.5 mm
Paino 66 g 45 g
Vaihdettava ranneke X
Polarin ekosysteemi tarjoaa laajat mahdollisuudet harjoittelun analysointiin.
Polarin ekosysteemi tarjoaa laajat mahdollisuudet harjoittelun analysointiin.

Tilaa: Polar Vantage V tai Polar Vantage M

Lihaskuormitus

Molemmat Vantage-mallit sisältävät  Training Load Pro -toiminnon, joka mittaa sydämen ja lihaksen kuormitusta ja yhdistää tiedon kokonaiskuormituksesksi. Tämän myötä saat entistä tarkemman kuvan elimistön rasitustilasta.

Erona malleilla on se, että Polar Vantage V mittaa automaattisesti lihasrasitustasi juostessa ja myös pyöräillessä jos pyörässäsi on tehomittari. Myös Vantage M mittaa juoksutehoa ja lihaskuormistusta jos käytössäsi on kolmannen osapuolen juoksutehosensori.

Juoksuteho ranteesta

Polar Vantage V mittaa ensimmäisenä maailmassa juoksutehon pelkällä rannelaitteella. Juoksutehonmittaus on mahdollista myös Polar Vantage M:llä, mutta tarvitset kolmannen osapuolen juoksutehomittarin.

Palautuminen

Polar Vantage V ei mittaa ainoastaan harjoituskuormitusta vaan myös päivittäistä ja pitkän ajanjakson kuormitusta Recovery Pro analyysillä.

Vantage V yhdistää tiedot harjoituskuormituksesta ja palautumisesta ja antaa juuri sinulle yksilöityjä harjoitussuosituksia ja varoittaa tarvittaessa ylikuormituksen vaarasta sekä loukkaantumis- tai saisrastumisriskin lisääntymisestä. Vantage V tunnistaa myös harjoituksen ulkopuolisen stressin ja toisaalta motivoi harjoittelmaan jos et ole liikkunut tarpeeksi.

Akun kesto

Polar Vantage V:n akku kestää jopa 40 tuntia harjoittelua GPS päällä ja rannesykemittauksella. Polar Vantage M:n akku kestää samoilla toiminnoilla noin 30 tuntia.

Molemmissa malleissa akku kestää noin viikon jos harjoittelua on tunti päivässä ja sykkeenmitttaus on päällä 24/7.

Yhteenveto

Polar Vantage M sopii sinulle, joka haluat säästää hinnassa, etkä tarvitse ammattimaisia työkaluja palautumisen seurantaan ja haluat ehkä vasta myöhemmin kokeilla juoksutehon mittausta ostamalla kolmannen osapuolen juoksutehomittarin. Polar Vantage V on sinulle, joka harjoittelet ammattimaisesti etkä halua tehdä kompromissejä vaan saada kaiken mahdollisen tiedon ja työkalut harjoittelusi tueksi.

Tilaa Vantage V tai Vantage M nyt!

Suosituimmat tuotteet: