Premiumsport.fin joululahjavinkit

Julkaistu 16.12.2016

Tässä Premiumsport.fin joululahjavinkit kestävyysliikunnasta nauttivalle ihmiselle. Tilaamalla tuotteet maanantaihin kello 14 mennessä ehtivät ne saman päivän postitukseen.

 

 1. 13216-75000
  Swixin Glacier -untuvatakit. Jouluaattoon asti ulottuvassa huipputarjouksessa Swixin veden- ja tuulenpitävät untuvatakit lähtevät lähes puoleen hintaan!
  >>Lue lisää
 2. 111161703_070_2
  Reilun viikon myynnissä ollut SealSkinzin uutuussukka menee tällä hetkellä kuin kuumille kiville. Vedenpitävä sukka on on ehoton varuste kaikille luonnossa liikkujille. Uutuusmallissa paremmin muotoiltu jalkaterä ja hydrostop sukan suussa.
  >>Lue Lisää

 3. Swix Afterski Kit ilahduttaa varmasti hiihdon harrastajaa. Tyylikkäässä pakkauksessa kuusi pitopurkin näköistä snapsilasia.
  >>Lue lisää

 4. tour_de_france_wide
  Tour de France – enemmän kuin pyöräilykilpailu. Syksyllä ilmestyneessä uutuuskirjassa käydään läpi Ranskan ympäriajon värikästä historiaa. Ehdoton joululahja kaikille ammatiilaispyöräilystä kiinnostuneille.
  >>Lue lisää
 5. RaceX bodyw LS Mens
  Swixin RaceX -aluskerrastopaketti. Jokainen liikkuja tarvitsee hyvän urheilukerraston ja tämä on voittanut Norjan suurimman kuluttjatesteihin erkoistuneen median testin. Tämä pehmeä paketti ei ole pettymys.
  >>Miehille
  >>Naisille

 6. Matkavoiteluteline. Olet talven aikana lähdössä Euroopan massahiihtoihin tai hiihtolomalle mökille, jossa ei ole voitelutelinettä? Swixin matkavoiteluteline on ehdoton matkustavalle hiihdon harrastajalle.
  >>Lue lisää

Suosituimmat tuotteet: